Darwine

Darwine voor Mac

Open Windows-applicaties op je Mac

Darwine is een gratis programma dat je Windows-programma's op je Apple computer laat installeren. Darwine vervangt op deze manier een PC. Mocht je iets missen op je Mac, dan los je het zo makkelijk op.Dankzij Darwine hoef je geen versie van...Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Het is gratis
  • Geen verlies snelheid

TEGEN

  • Niet elke applicatie werkt
  • Niet gebruiksvriendelijk

Niet bijzonder
5

Darwine is een gratis programma dat je Windows-programma's op je Apple computer laat installeren. Darwine vervangt op deze manier een PC. Mocht je iets missen op je Mac, dan los je het zo makkelijk op.

Dankzij Darwine hoef je geen versie van Microsoft aan te schaffen om toch van bepaalde software gebruik te maken. Je installeert simpelweg de programma's op de harde schijf van je Mac. Je opent ze daarna net als een gewone applicatie.

Darwine is voor de huis-tuin-en-keukengebruiker niet erg overzichtelijk. Dit komt omdat het menu er vooral op gericht is programmeurs mee te laten werken aan de verbetering van het programma. Daardoor is niet meteen duidelijk hoe je jouw software moet installeren. Ondanks de hulp van vele vrijwilligers ondersteunt Darwine niet alle applicaties. Vaak laat het even op zich wachten voordat een programmeur het mogelijk maakt om een nieuwe software te gebruiken. Officieel is het project overgegaan in WineBottler. Echter, dat bevindt zich nog in een Betafase.

Darwine is een handig programma dat vele Microsoft-applicaties op je Mac laat werken. Zo maak je je computer nog veelzijdiger. Doordat het niet alle Windows software laat installeren, kun je de pc nog niet bij het oud vuil zetten.

Meeste downloads Utilities & Tools voor mac

Darwine

Download

Darwine 1.6.1

Beoordelingen about Darwine

Promotie×